The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını yakalamak kucakin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları kabil çatı güvenliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri tenha katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık Yangın Kapısı denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Report this wiki page